Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona

Čuvanje i snimanje podataka sa telefona
Novi Beograd

Menjate telefon i želite da prebacite podatke? Telefon vam je uništen, a u njemu su vam važne i neophodne informacije? Možda ste vi ili neko drugi greškom obrisali fajlove sa telefona? Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona je tačno ono što vam je potrebno u tom slučaju kako bi vratili izgubljene podatke.

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog moguće je uraditi kod svih brendova telefona ukoliko stepen oštećenosti uređaja nije prevelik. Zato, ukoliko vam je potreban backup podataka pozovite nas i zakažite svoj termin ili ga donesite direktno u naš servis mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Šta sve može sačuvati backup i spašavanje podataka sa mobilnog

Procedurom spašavanja podatka sa mobilnog telefona mogu se izvući fotografije, video snimci, imenik, poruke koje ste slali ili primili i drugi fajlovi. Nakon što uradimo backup telefona sve izvučene podatke sa mobilnog prebacujemo na CD ili USB memoriju koju vam predajemo.

Ove podatke potom možete prebaciti na svoj računar ili ih transferovati na novi uređaj. Backup i spašavanje podataka se mogu raditi i za Android i za iPhone telefone nakon čega ih je moguće prebaciti u bilo koji drugi mobilni telefon.

Zašto backup i spašavanje podataka sa telefona treba uraditi što pre?

Ukoliko je greškom ili nesrećnim slučajem došlo do brisanja podataka iz mobilnog telefona, vreme je od velikog značaja za backup i spašavanje podataka za uređaja.

Naime, što više vremena prođe i što se više sam telefon koristi, to je manja mogućnost da će podaci moći da se povrate.

Dakle, u slučaju da ste slučajno obrisali kontake, fotografiju, video ili uradili resetovanje mobilnog telefona na fabrička podešavanja, spašavanje podataka je moguće, ali pod uslovom da uređaj odmah donesete u naš servis mobilnih telefona kod Fontane.

Koliko traje backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona?

Od toga koliko je uređaj oštećen i koliko podataka se na njemu nalazi zavisi koliko je vremena potrebno za backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona. Takođe, od ovih faktora zavisi i koja količina fajlova će moći da bude vraćena. Kod lakših slučajeva vraćanje podataka obično se završava istog dana, dok kod komplikovanijih može trajati nešto duže.

S druge strane, komplikovanost procedure i broj radnih sati odrediće cenu za backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona.

Kako bi ste saznali tačnu cenu možete nas kontaktirati ili doneti svoj telefon direktno u servis mobilnih telefona na Novom Beogradu kod Fontane.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu backupa i spašavanja podataka sa mobilnog telefona plaćate prilikom preuzimanja svog uređaja.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd