Zamena kamere na mobilnom telefonu

Servisiranje kamere mobilnog telefona
Novi Beograd

Kako čuvamo sve divne trenutke koje doživimo? U svom sećanju i, naravno, u svom mobilnom telefonu. 

Telefoni su danas zamenili foto aparate i ukoliko kamera na mobilnom ne radi, to obično predstavlja veliki problem. Zato znamo da je zamena kamere na mobilnom telefonu popravka koja vam je potrebna odmah, brzo, precizno i po povoljnoj ceni.

Zato, ako vam je potrebna zamena kamere na mobilnom telefonu ili je puklo staklo kamere telefona, pozovite nas odmah i zakažite termin ili dođite u servis mobilnih telefona na Novom Beogradu i donesite svog mezimca.

Zamena kamere na mobilnom telefonu za sve brendove

Bez obzira na to da li vam je potrebna zamena kamere na Samsung, iPhone, Lenovo, Huawei ili mobilnom telefonu nekog drugog brenda, u servisu telefona kod Fontane imamo pravo rešenje za vas.

Servisiranje kamere na vašem telefonu obavljaju stručni profesionalci sa velikim iskustvom uz korišćenje originalnih delova. To znači da će zamenjena kamera raditi savršeno i da možete biti potpuno spokojni i sigurni da ste svoj mobilni telefon ostavili u pravom servisu telefona.

Kako bi ste imali dodatnu sigurnost, nakon zamene kamere telefona, dobijate i garanciju.

Koliko traje zamena kamere na mobilnom telefonu?

Našim iskusnim serviserima telefona na Novom Beogradu za zamenu kamere na mobilnom, u zavisnosti od modela telefona, potrebno je između jednog i dva sata, uz zakazivanje. Precizno vreme za zamenu kamere na vašem telefonu možemo vam dati prilikom ostavljanja uređaja.

Ono što je potrebno da znate jeste da problem koji se javlja u radu kamere mobilnog telefona ne mora biti uzrokovan kvarom u samoj kameri već uzrok može biti, na primer, kvar na matičnoj ploči. U ovom slučaju rešavanje problema može trajati i nešto duže budući da pored zamene kamere telefona može biti potrebno uraditi servisiranje i nekog dodatnog kvara.

Šta ako kamera radi, ali pravi mutne slike?

Ovo se može desiti u slučaju da je došlo do pucanja stakla kamere ili je staklo kamere izgrebano. Ovu vrstu problema lako možete uočiti i golim okom ukoliko pogledate staklo kamere pod dobrim osvetljenjem.

Dobra vest je to da je ovaj problem, premda veoma iritirajući, zapravo lako rešiv zamenom stakla kamere. Ova popravka se radi brzo i znatno je jeftinija nego li zamena kamere na telefonu.

Zakažite zamenu kamere na svom telefonu

Ukoliko imate problem sa kamerom telefona ili vas muči bilo koji drugi problem sa mobilnim, kontaktirajte servis mobilnih telefona kod Fontane ili nas posetite. Za kratko vreme uradićemo dijagnostiku vašeg uređaja i popraviti svaki kvar.

Takođe, svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd