Zamena ekrana na mobilnom telefonu

Zamena displeja na mobilnom Novi Beograd

Zamena ekrana na mobilnom telefonu jedan je od najčešćih problema sa kojim se vlasnici prenosnih uređaja susreću. U servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu kod Fontane vršimo zamenu displeja mobilnih telefona svih brendova u najkraćem roku i po pristupačnoj ceni.

Dovoljno je da nas pozovete i zakažete termin ili, ukoliko vam je popravka hitno potrebna, donesete telefon u servis mobilnih telefona kod Fontane.

Potrebna vam je zamena ekrana na mobilnom telefonu? Budite bez brige

Dešava se. Mobilni isklizne kroz prste, padne i… Imate razbijen ekran na mobilnom telefonu. Možda vam je telefon ispao iz džepa, dete ga je bacilo na pod ili vas je zadesio neki drugi peh?

Rezultat je uvek isti – potrebna vam je zamena ekrana na mobilnom.
Ipak sve to nije razlog za nervozu. Servis mobilnih telefona na Novom Beogradu je vama na usluzi.

Nudimo vam brzu zamenu displeja na mobilnom telefonu po najpovoljnijoj ceni.

Da, znamo da je mobilni telefon jedan od onih uređaja koji su vam stalno potrebni. Zato smo osigurali da rezervne ekrane za mobilne telefone većine brendova uvek imamo u rezervi.

Na ovaj način zamena ekrana na mobilnom telefonu obavlja se ekspresno – ukoliko zakažete termin za sebe, zamenu displeja je moguće uraditi i u roku od oko sat vremena, tako da, ni vaš posao, niti slobodno vreme neće trpeti.

Garancija za zamenu ekrana na mobilnom telefonu

Bez obzira da li vam je potrebna zamena ekrana na Samsung, Huawei, Motorola, Lenovo, ili nekom drugom mobilnom telefonu, u servisu moblinih telefona na Novom Beogradu dobijate garanciju na ugrađeni displej.

I ne brinite, zamenu displeja na vašem telefonu obavljaju stručni serviseri koristeći sertifikovane mašine i alate.

Koliko košta zamena ekrana na mobilnom?

Ne postoji univerzalni odgovor na pitanje o ceni zamene ekrana na mobilnom. Sve zavisi od modela mobilnog telefona, odnosno od njegove starosti i tipa samog ekrana.

Najjednostavniji i najbrži način da saznate cenu zamene displeja za svoj mobilni jeste da nas kontaktirate ili dođete diretkno u naš servis mobilnih telefona kod Fontane, u bulevaru Zorana Đinđića 132..

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Napuklo staklo, ali ekran radi?

Ako ste u situaciji da je na Vašem telefonu napuklo samo staklo ekrana, ali sve i dalje radi, možda je moguće izvršiti zamenu stakla ekrana.Pozovite nas i proverite da li je to moguće za Vaš model telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd