Zamena zadnjeg stakla na mobilnom telefonu

Zamena poklopca baterije na mobilnom
Novi Beograd

Razbijeno ili napuklo zadnje staklo na telefonu je nešto što, s jedne strane potencijalno može dovesti do toga da se povredite, dok s druge značajno ruži izgled mobilnog i stvara druge probleme. Ovo naročito važi za telefone višeg cenovnog ranga u čiji je dizajn uloženo puno truda i vremena. Zato je zamena zadnjeg stakla na iPhone telefonima ili zamena poklopca na Samsung Galaxy modelima jedna od usluga koju obavljamo u najkraćem mogućem roku – između 1 i 2 sata, kvalitetno i uz garanciju.

Sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate i zakažete svoj termin ili nas posetite u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Za koje uređaje se najčešće radi zamena zadnjeg stakla?

Zadnji poklopac od stakla karakterističan je za telefone koji su se na tržištu pojavili u poslednjih nekoliko godina. Pored toga što uređaju daje posebnu notu luksuza, zadnje staklo omogućava i bežično punjenje mobilnog telefona. Zato ne čudi da se zamena zadnjeg stakla najčešće radi na iPhone telefonima, od iPhone 8 modela pa do najnovijih, kao i a Samsung Galaxy telefonima, naročito kada se ima u vidu da su ovo najpopularniji brendovi.

Svakako, u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu radimo zamenu poklopca mobilnih telefona i svih drugih brendova.

Zamenu zadnjeg stakla obavljaju stručni serviseri uz korišćenje originalnih delova i mašina, tako da možete biti sigurni da će vaš telefon, nakon zamene poklopca, izgledati kao i prvog dana.

Garancija za zamenu ekrana na mobilnom telefonu

Bez obzira da li vam je potrebna zamena ekrana na Samsung, Huawei, Motorola, Lenovo, ili nekom drugom mobilnom telefonu, u servisu moblinih telefona na Novom Beogradu dobijate garanciju na ugrađeni displej.

I ne brinite, zamenu displeja na vašem telefonu obavljaju stručni serviseri koristeći sertifikovane mašine i alate.

Cena zamene zadnjeg stakla na mobilnom telefonu

Cena zamene poklopca mobilnog telefona varira u zavisnosti od starosti samog uređaja. Drugim rečima, što je stariji telefon to je cena zamene zadnjeg poklopca niža.

Za preciznu informaciju o ceni zamene zadnjeg stakla na mobilnom telefonu najlakše je da nas kontaktirate ili posetite lično naš servis mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog uređaja.

Pozovite i rezervišite termin

Servisi mobilnih telefona na dve lokacije u Beogradu

Servis mobilnih telefona kod Arene

Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

Servis mobilnih telefona kod Beograđanke

Kralja Milana 15