Zamena zadnjeg stakla na mobilnom telefonu

Zamena poklopca baterije na mobilnom Novi Beograd

Razbijeno ili napuklo zadnje staklo na telefonu je nešto što, s jedne strane potencijalno može dovesti do toga da se povredite, dok s druge značajno ruži izgled mobilnog i stvara druge probleme. 

Ovo naročito važi za telefone višeg cenovnog ranga u čiji je dizajn uloženo puno truda i vremena. Zato je zamena zadnjeg stakla na iPhone telefonima ili zamena poklopca na Samsung Galaxy modelima jedna od usluga koju obavljamo u najkraćem mogućem roku – kvalitetno i uz garanciju.

Sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate i zakažete svoj termin ili nas posetite u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Za koje uređaje se najčešće radi zamena zadnjeg stakla?

Zadnji poklopac od stakla karakterističan je za telefone koji su se na tržištu pojavili u poslednjih nekoliko godina. Pored toga što uređaju daje posebnu notu luksuza, zadnje staklo omogućava i bežično punjenje mobilnog telefona. 

Zato ne čudi da se zamena zadnjeg stakla najčešće radi na iPhone telefonima, od iPhone 8 modela pa do najnovijih, kao i na Samsung Galaxy telefonima, naročito kada se ima u vidu da su ovo najpopularniji brendovi.

Svakako, u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu radimo zamenu poklopca mobilnih telefona i svih drugih brendova.

Zamenu zadnjeg stakla obavljaju stručni serviseri uz korišćenje originalnih delova i mašina, tako da možete biti sigurni da će vaš telefon, nakon zamene poklopca, izgledati kao i prvog dana.

Garancija za zamenu zadnjeg stakla na mobilnom telefonu

Bez obzira da li vam je potrebna zamena zadnjeg stakla na iPhone, Samsung, Huawei, Motorola, Lenovo ili nekom drugom mobilnom telefonu, u servisu moblinih telefona na Novom Beogradu dobijate garanciju na ugrađeno zadnje staklo.

I ne brinite, zamenu displeja na vašem telefonu obavljaju stručni serviseri koristeći sertifikovane mašine i alate.

Cena zamene zadnjeg stakla na mobilnom telefonu

Cena zamene poklopca mobilnog telefona varira u zavisnosti od starosti samog uređaja. Drugim rečima, što je stariji telefon to je cena zamene zadnjeg poklopca niža.

Za preciznu informaciju o ceni zamene zadnjeg stakla na mobilnom telefonu najlakše je da nas kontaktirate ili posetite lično naš servis mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog uređaja.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd