Zamena tač skrina na mobilnom telefonu

Uz zamenu tač skrina na Novom Beogradu vaš telefon će biti kao nov

Pritiskate ekran telefona kako bi ukucali broj, prevlačite prstom i tipkate ikonice ali, ništa se ne dešava. Sva je prilika da vam je potrebna zamena tač skrina na mobilnom telefonu (zamena touchscreen-a).

Tač skrin brzo i lako možete zameniti u servisu moblinih telefona na Novom Beogradu kod Fontane i to po povoljnim cenama, efikasno i uz garanciju.

Pozovite nas i zakažite svoj termin za zamenu tač skrina ili lično donesite svoj mobilni telefon u servis.

U kojim slučajevima je potrebna zamena tač skrina na telefonu

Prvi znak da je vašem telefonu potrebna zamena tač skrina jeste displej koji ne reaguje na komande ili reaguje pogrešno i haotično. 

Na primer, vi kliknete na ikonicu za slanje SMS poruka, a otvori se galerija. Uzrok ovakvog ponašanja najverovatnije je kvar ekrana osetljivog na dodir usled čega dolazi do pogrešnog tumačenja komandi i zbunjivanja samog operativnog sistema. Do ovakvog ponašanja može doći usled izlaganja uređaja vodi, ali i usled pada telefona iako na samom aparatu nema vidljivog oštećenja.

Kada je u pitanju drugi znak – polomljen ekran koji ne daje znake života, ne možete pogrešiti sa dijagnozom.

Jedini lek u oba slučaja jeste zamena tač skrina na mobilnom telefonu kako bi se vratio u funkciju.

Bez obzira da li imate Samsung, Huawei, iPhone, Tesla, Lenovo ili telefon nekog drugog brenda, u servisu mobilnih telefona kod Fontane izvršićemo zamenu touch screen-a u rekordnom roku i po najnižoj ceni.

Koliko košta zamena tač skrina na mobilnom telefonu?

Odgovor na ovo pitanje se razlikuje od slučaja do slučaja. Svakako zamena tač skrina na starijim telefonima je jeftinije od popravke istog kvara na novim flegšip uređajima. Takođe, cena zamene tač skrina varira i u zavisnosti od modela mobilnog.

Kako bi ste saznali tačnu cenu zamene tač skrina na svom telefonu najbrži način je nas kontaktirate ili dođete direktno u servis mobilnih telefona kod Fontane.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu zamene tač skrina plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd