Zamena stakla na mobilnom telefonu

Reparacija stakla mobilnog telefona
Novi Beograd

Zamena stakla na mobilnom telefonu može se obaviti kod određenih modela telefona ukoliko je došlo do grebanja stakla mobilnog ili je staklo naprslo. Reparaciju stakla ekrana telefona potrebno je uraditi samo u slučajevima kada nije došlo do oštećenja samog displeja telefona.

Dakle, ukoliko tač skrin telefona i dalje reaguje i na ekranu nema linija i/ili mrtvih piksela, zamena stakla mobilnog telefona učiniće da vaš mobilni mezimac ponovo bude kao nov i besprekorno radi.

Pozovite nas ili dođite u servis mobilnih telefona na Novom Beogradu i pružićemo vam zamenu stakla na mobilnom telefonu po najboljoj ceni.

Zašto nije uvek moguća zamena stakla na mobilnom telefonu?

Kod mnogih modela tač skrin i staklo ekrana telefona napravljeni su tako da su neodvojivi, odnosno predstavljaju jednu istu stvar. U tim slučajevima zamena stakla na mobilnom i zamena tača zapravo predstavljaju istu stvar.

Međutim, ono što je najvažnije jeste da se cena zamene stakla telefona i zamene tač skrina zapravo ne razlikuju drastično.

Zamena stakla na mobilnom moguća je na iPhone telefonima, kod Samsung modela i kod Huawei telefona.

Kako se radi zamena stakla na mobilnom telefonu?

Reparacija ekrana ili zamena stakla na telefonu je osetljiva procedura koja zahteva pažljiv rad i stručnost. Sve započinje skidanjem polomljenog stakla sa ekrana, nakon čega se postavlja novo. Staklo se potom fiksira za telefon i testira.

Pravilno urađena zamena stakla na mobilnom osigurava da u vaš uređaj neće moći da uđe prljavština ili prašina, ali i da će sve raditi kao kada je telefon bio nov. Dakle bez bilo kakvog kočenja ili štucanja.

Koliko košta zamena stakla na mobilnom telefonu?

Cena zamene stakla na mobilnom zavisi od brenda i modela telefona, ali i od stepena oštećenja koje utiče na to koliko će sama reparacija stakla biti komplikovana.

Kako bi smo vam pružili tačnu informaciju neophodno je da nas kontaktirate ili donesete svoj telefon u servis na Novom Beogradu kod Fontane kako bi uradili dijagnostiku problema.

Takođe, svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd