Zamena konektora za punjenje mobilnog telefona

Rešavanje problema sa konektorom napajanja telefona

Ukoliko se vaš telefon puni sporo, baterija ne dolazi do 100% ili uređaj uopšte ne registruje da ste ga priključili na struju i izbacuje poruku „Punjenje nije moguće“, najverovatnije vam je potrebna zamena konektora za punjenje mobilnog telefona.

Samo smireno. U servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu imamo rešenje – brzu zamenu konektora za punjenje telefona po odličnoj ceni.

Pozovite nas i zakažite termin ili donesite svoj telefon u naš servis telefona kod Fontane.

Kada je potrebna zamena konektora za punjenje mobilnog telefona?

Kvar sa konektorom punjenja može zadesiti svaki telefon od Samsunga, iPhona, Lenova, Huawei-a do Nokia ili uređaja nekog drugog proizvođača. Do potrebe za zamenom konektora za punjenje telefona može doći ukoliko telefon dođe u kontakt sa vodom, ali i usled lošeg napona struje, korišćenja neadekvatnog punjača ili nepažljivim priključivanjem punjača.

Ono što je važno jeste da prilikom popravke konektora punjenja koristimo isključivo originalne delove koji osiguravaju da će se telefon pravilno puniti nakon servisiranja. Takođe, na ugrađeni deo dobijate garanciju.

Koliko košta zamena konektora za punjenje mobilnog i za koje vreme se obavlja popravka?

Kao i kod servisiranja bilo kog kvara na mobilnom telefonu, cena zamene konektora za punjenje zavisi od modela telefona. Okvirna cena iznosi između 2.000 i 4.000 dinara, ali kod novijih i skupljih telefona može biti i nešto veća.

Za tačnu cenu zamene konektora za punjenje vašeg uređaja najbolje je da nas pozovete ili dođete direktno u servis telefona kod Fontane.

Sama zamena konektora za punjenje mobilnog traje nekoliko sati. To znači da možete računati da će mobilni telefon istog dana biti ponovo u vašim rukama.

Zakažite zamenu konektora na svom telefonu

Za zamenu konektora na mobilnom, ali i za sve druge probleme sa mobilnim telefonom slobodno pozovite naš servis mobilnih telefona na Novom Beogradu kod Fontane ili nas posetite. Za kratko vreme uradićemo dijagnostiku vašeg uređaja i popraviti svaki kvar.

Takođe, svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd