Dekodiranje mobilnog telefona

Otključavanje mobilnih telefona svih brendova na Novom Beogradu

Dekodiranje mobilnog telefona, odnosno otključavanje telefona svih brendova dostupno vam je u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Otključavanje mobilnih telefona sa mreže u najvećem broju slučajeva obavljamo za samo desetak minuta po najnižoj ceni u gradu.

Ukoliko vam je potrebno dekodiranje Android mobilnog telefona ili iPhona, dovoljno je da nas pozovete i zakažete termin ili, ukoliko vam je dekodiranje hitno potrebno, donesete svoj telefon u servis mobilnih telefona kod Fontane.

Načini otključavanja mobilnog telefona

Prvo da razjasnimo čemu služi dekodiranje mobilnog telefona. Otključavanje telefona omogućava da se uređaj koji je zaključan na rad samo u jednoj mreži može koristiti da radi u mreži bilo kog operatera – domaćeg ili stranog.

Postoje dva načina na koje je moguće obaviti dekodiranje telefona u servisu:

Dekodiranje telefona na daljinu

Otključavanje nekih Android telefona u velikom broju slučajeva moguće je obaviti tako da nema potrebe za donošenjem uređaja u servis mobilnih telefona. Ovaj način podrazumeva dekodiranje telefona generisanjem fabričkih kodova preko modela telefona i njegovog IMEI broja.

U ovom slučaju procedura je sledeća:

  • Potrebno je da nas kontaktirate i navedete model uređaja i IMEI broj kako bi proverili da li je otključavanje telefona na daljinu moguće. Ove informacije dobijate ukucavanjem koda *#06# preko tastature vašeg telefona.
  • Nakon što utvrdimo da li je moguće dekodirati mobilni na daljinu rećićemo vam cenu i poslati uputstvo za uplatu.
  • Nakon što vaša uplata bude evidentirana šaljemo vam fabrički kod za otključavanje telefona i uputstvo za njegovo unošenje.

Na ovaj način možete dobiti otključan telefon brzo i iz udobnosti svog doma. I što je najvažnije otključavanjem mobilnog telefona putem fabričkih kodova ne gubite garanciju.

Otključavanje telefona preko servisnih alata

Ovaj način otključavanja obavlja se preko uređaja po imenu Box i podrazumeva menjanje određenih sistemskih fajlova u uređaju. Box se uglavnom koristi prilikom otključavanja Android telefona, potpuno je bezbedno po uređaj i obezbeđuje da vaš uređaj trajno bude otključan bez obzira na ažuriranje softvera u budućnosti.

Inače, dekodiranje mobilnog preko Boxa obično je najjeftiniji i najsigurniji način za otključavanje telefona.

Ovaj način dekodiranja mobilnog telefona obično traje 10 – 15 minuta. Međutim, u nekim retkim i komplikovanijim slučajevima može biti potrebno  da vaš uređaj ostane u servisu nekoliko dana.

Cena za dekodiranje mobilnog telefona

Dekodiranje mobilnog telefona može imati različitu cenu u zavisnosti od modela telefona. U najvećem broju slučajeva cena dekodiranja telefona na Novom Beogradu iznosi 1000 – 2000 dinara. Naravno, postoje neki posebni slučajevi u kojima cena dekodiranja može biti i znatno veća.

Za preciznu informaciju o ceni otključavanja vašeg telefona slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš servis mobilnih telefona kod Fontane.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a u tom slučaju uslugu dekodiranja telefona plaćate prilikom preuzimanja svog uređaja.

Pozovite i rezervišite termin

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd