Dekodiranje mobilnog telefona

Otključavanje mobilnih telefona svih brendova na Novom Beogradu

Dekodiranje mobilnog telefona, odnosno otključavanje telefona svih brendova dostupno vam je u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Otključavanje mobilnih telefona sa mreže u najvećem broju slučajeva obavljamo za samo desetak minuta po najnižoj ceni u gradu.

Ukoliko vam je potrebno dekodiranje Android mobilnog telefona ili iPhona, dovoljno je da nas pozovete i zakažete termin ili, ukoliko vam je dekodiranje hitno potrebno, donesete svoj telefon u servis mobilnih telefona kod Fontane.

Načini otključavanja mobilnog telefona

Prvo da razjasnimo čemu služi dekodiranje mobilnog telefona. Otključavanje telefona omogućava da se uređaj koji je zaključan na rad samo u jednoj mreži može koristiti da radi u mreži bilo kog operatera – domaćeg ili stranog.

Postoje dva načina na koje je moguće obaviti dekodiranje telefona u servisu:

Dekodiranje telefona na daljinu

Otključavanje nekih Android telefona u velikom broju slučajeva moguće je obaviti tako da nema potrebe za donošenjem uređaja u servis mobilnih telefona. Ovaj način podrazumeva dekodiranje telefona generisanjem fabričkih kodova preko modela telefona i njegovog IMEI broja.

U ovom slučaju procedura je sledeća:

  • Potrebno je da nas kontaktirate i navedete model uređaja i IMEI broj kako bi proverili da li je otključavanje telefona na daljinu moguće. Ove informacije dobijate ukucavanjem koda *#06# preko tastature vašeg telefona.
  • Nakon što utvrdimo da li je moguće dekodirati mobilni na daljinu rećićemo vam cenu i poslati uputstvo za uplatu.
  • Nakon što vaša uplata bude evidentirana šaljemo vam fabrički kod za otključavanje telefona i uputstvo za njegovo unošenje.

Na ovaj način možete dobiti otključan telefon brzo i iz udobnosti svog doma. I što je najvažnije otključavanjem mobilnog telefona putem fabričkih kodova ne gubite garanciju.

Otključavanje telefona preko servisnih alata

Ovaj način otključavanja obavlja se preko uređaja po imenu Box i podrazumeva menjanje određenih sistemskih fajlova u uređaju. Box se uglavnom koristi prilikom otključavanja Android telefona, potpuno je bezbedno po uređaj i obezbeđuje da vaš uređaj trajno bude otključan bez obzira na ažuriranje softvera u budućnosti.

Inače, dekodiranje mobilnog preko Boxa obično je najjeftiniji i najsigurniji način za otključavanje telefona.

Ovaj način dekodiranja mobilnog telefona obično traje 10 – 15 minuta. Međutim, u nekim retkim i komplikovanijim slučajevima može biti potrebno  da vaš uređaj ostane u servisu nekoliko dana.

Cena za dekodiranje mobilnog telefona

Dekodiranje mobilnog telefona može imati različitu cenu u zavisnosti od modela telefona. U najvećem broju slučajeva cena dekodiranja telefona na Novom Beogradu iznosi 1000 – 2000 dinara. Naravno, postoje neki posebni slučajevi u kojima cena dekodiranja može biti i znatno veća.

Za preciznu informaciju o ceni otključavanja vašeg telefona slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš servis mobilnih telefona kod Fontane.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a u tom slučaju uslugu dekodiranja telefona plaćate prilikom preuzimanja svog uređaja.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd