Zamena baterije na mobilnom telefonu

Brza zamena baterije na iPhone ili Android telefonima Novi Beograd

Mobilni telefon se brzo prazni? Sporo se puni i koči u radu? Gasi se ili restartuje sam od sebe? Ovo su znaci da vam je potrebna zamena baterije na telefonu.

U servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu nudimo zamenu baterije mobilnog telefona po povoljnoj ceni, brzo, kvalitetno i uz garanciju.

Na raspolaganju vam je zamena baterije za iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei i sve druge brendove mobilnih telefona. Sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate i zakažete svoj termin ili nas posetite u servisu mobilnih telefona kod Fontane.

Zamena baterije na telefonu – servis koji vaš uređaj vraća u život

Baterije u telefonima obično mogu da izdrže oko 450 ciklusa. Jedan ciklus podrazumeva da se baterija isprazni do nule i zatim napuni do 100%. U praksi to znači da će vas baterija služiti oko dve godine uz blago opadanje njenog kapaciteta.

Nakon ovog perioda, a u nekim slučajevima i ranije, može doći do sledećih problema:

  • Telefon se ne puni kako treba ili se ne puni uopšte i radi samo kada je priključen na punjač.
  • Naduvena baterija telefona – ovo u ekstremnim slučajevima može dovesti do otvaranja „leđa“ telefona.
  • Mobilni se sam gasi ili neće da se upali čak ni na punjaču.
  • Prekomerno zagrevanje telefona prilikom punjenja ili tokom rada.
  • Baterija se ne puni do kraja.
  • Usporen rad telefona…

Ovi problemi dovode u rizik čitav telefon, a posebno su rizični slučajevi naduvene baterije i pregrevanja telefona. Ovo je veoma opasno jer može dovesti do toga da se telefon zapali i zato je potrebna hitna zamena baterije na mobilnom telefonu.

Nakon izvršene zamene baterije na vašem Samsungu, iPhonu ili nekom drugom mobilnom telefonu, vaš telefon će doživeti „drugu mladost“. Primetićete da ponovo radi brzo, da baterija dugo drži, ali i da je punjenje ponovo normalno.

Zamena integrisane baterije na mobilnom telefonu

Ukoliko imate telefon koji ima neintegrisanu bateriju, verovatno već znate da bateriju možete i sami zameniti. Međutim, kod uređaja koji imaju integrisanu bateriju, procedura zamene baterije na telefonu zahteva odgovarajući alat i znanje.

Kod ovakvih telefona zamena baterije nije nešto što se preporučuje da radite sami budući da svaki uređaj ima svoje začkoljice. Ako ih ne znate, mala greška može dovesti do znatno većeg kvara.

Cena zamene baterije na mobilnom telefonu

Cena zamene baterije mobilnog telefona zavisi od nekoliko faktora kao što su model i starost telefona, složenost samog procesa zamene baterije i na kraju same cene zamenske baterije.

Za preciznu informaciju o ceni zamene baterije mobilnog telefona najlakše je da nas kontaktirate ili posetite lično naš servis mobilnih telefona na Novom Beogradu.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd