Zamena zvučnika na mobilnom telefonu

Servis zvučnika na mobilnom kod Fontane

Zamena zvučnika na mobilnom telefonu u servisu mobilnih telefona na Novom Beogradu dostupna je za sve brendove i modele telefona. Servis zvučnika obavljamo uz ugradnju originalnih delova, a dobijate i garanciju na ugrađeni deo.

Pozovite nas i zakažite zamenu zvučnika na mobilnom telefonu ili donesite uređaj direktno u naš servis telefona kod Fontane.

Kada je potrebna zamena zvučnika na mobilnom telefonu?

Znakovi da vam je potrebna zamena zvučnika na mobilnom telefonu su:

  • Zvučnik u slušalici telefona nije dovoljno jak i ne čujete dobro sagovornika.
  • Nema zvuka u slušalici.
  • Iz zvučnika se čuje krckanje tokom razgovora.
  • Dolazi do prekida u glasu sagovornika tokom razgovora.

Do ovih problema može doći u slučaju da vam je telefon ispao pa je nastalo oštećenje usled udarca ili ukoliko je došlo do ulaska tečnosti u telefon što je dovelo do korodiranja konektora ili pregorevanja komponente.

Bez obzira na to da li vam je potrebna zamena zvučnika na Samsung, iPhone, Lenovo, Huawei ili nekom drugom brendu telefona, servis mobilnih na Novom Beogradu je prava adresa.

Rešićemo svaki problem u najkraćem roku – servis zamene zvučnika na mobilnom telefonu obično traje oko sat vremena. To znači da će te bez svog telefona biti samo kratko i da vaše obaveze neće trpeti.

Koliko košta zamena zvučnika na mobilnom telefonu?

Cena zamene zvučnika na mobilnom telefonu zavisi od brenda i modela telefona na kome je potrebno uraditi servis, ali i od toga koliko je sama popravka zahtevna.

U većini slučajeva cena usluge zamena zvučnika se kreće između 2000 i 4000 dinara. Kako bi ste saznali tačnu cenu zamene zvučnika za svoj telefon možete nas kontaktirati ili doneti svoj telefon direktno u servis mobilnih telefona na Novom Beogradu kod Fontane.

Svoj uređaj možete nam poslati i kurirskom službom, a uslugu popravke plaćate prilikom preuzimanja svog mobilnog telefona.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd