Zamenite staklo kamere na iPhone 11 telefonu na Novom Beogradu kod Fontane

Polomili ste staklo kamere na iPhone 11? Usluga koja Vam je potrebna kako bi se kvar otklonio je zamena stakla kamere iPhone 11 telefona.

Naš servis mobilnih telefona na Novom Beogradu pomoći će Vam da Vaš iPhone 11 u najkraćem roku budu ponovo u Vašim rukama – sa novim staklom kamere!

Promotivna cena od 3800 dinara za sve modele – iPhone 11, 11 PRO, 11 PRO MAX

Da odmah razjasnimo, ovde je reč o spoljašnjem staklu, koje je praktično deo poklopca (zadnjeg stakla iPhona), a ne zaista o samom staklu na kameri. Kao na slici:

zamena stakla kamere iPhone 11

Kaže se staklo kamere jer se to staklo zaista nalazi iznad same kamere, praktično štiti kameru, jer oštećenje kamere na iPhone 11 i njena zamena je dosta skuplja i ozbiljnija popravka od zamene stakla kamere. 

Osim stakla kamere vršimo i zamenu zadnjeg stakla na iPhone 11, zamenu ekrana, kao i zamenu stakla ekrana, i sve ostale popravke iPhone uređaja.

Pozovite nas

Staklo kamere na iPhone 11 se oštećuje prilikom pada telefona

Ako Vam je ispao telefon, dešava se da samo spoljašnje, zaštitno staklo kamere napukne. 

Tada, ako pravite fotografiju telefonom obično one ne budu savršene, vide se linije, tačke, senke ili nešto drugo smeta da fotografija bude savršena. 

Zamena stakla kamere iPhone 11 telefona obično rešava ovaj problem. Ako se zamenom stakla kamere ne reši problem, onda je i sama kamera oštećena, pa je i nju potrebno zameniti. 

slomljeno staklo kamere iPhone 11

Koliko traje zamena stakla kamere iPhone 11 telefona? 

Ova intervencija, kao i sve ostale u našem servisu mobilnih telefona, ne traje dugo. 

Telefon obično ostane u našem servisu 1-2 dana, a to zavisi od trenutnog obima posla u servisu. 

Razumemo da Vam treba telefon, svi smo vezani za ove mobilne uređaje u svakodnevnom životu i poslovima, zato se trudimo da svaka popravka telefona traje što kraće, kako biste Vi što pre dobili svoj telefon. 

Ako Vam je popravka hitna, imamo i opciju brzi servis, koja se malo dodatno naplaćuje.

Koliko košta zamena stakla kamere na iPhone 11 telefonu?

Za tačnu informaciju o ceni zamene stakla na iPhone 11 molimo Vas da nas kontaktirate. Cena nije previsoka za ovu vrstu posla, a mi se trudimo da budemo najpovoljniji i da ovu popravku završimo u najkraćemo mogućem roku.

Servis mobilnih telefona Novi Beograd vrši zamenu stakla kamere iPhone 11 telefona

Nalazimo se na Novom Beogradu, blizu Fontane, u istoj ulici gde je novi Merkator, blizu Studenjaka. Tošin Bunar je blizu, tako da ako ste iz Zemuna nismo daleko.

Garancija na zamenu stakla na iPhone 11 je 3 meseca. Uslov je da staklo nije slomljeno, ako slomite staklo garancija ne važi.

Ako niste iz Beograda možete nam poslati telefon na popravku bilo kojom kurirskom službom.

Pozovite nas

Servis mobilnih telefona kod fontane

Bulevar Zorana Đinđića 132

Kliknite na sliku za veći prikaz mape za servis mobilnih telefona Novi Beograd

Povezani članci